WORLD PADEL TOUR MALMÖ
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Världsparet för tufft — Axelsson/Olsson utslagna ur WPT Malmö

ANNONS

WPT-äventyret pågår för fullt i Malmö. 
Det blev en för tuff utmaning för Adam Axelsson och Albin Olsson när duon ställdes mot världsparet Momo Gonzalez och Javi Garrido.

MALMÖ ARENA

Under veckan avgörs årets padel-höjdpunkt på svensk mark: Malmö Padel Open. Det är tredje året i rad tävlingen besöker staden. Åtta svenskar har fått wildcard till huvudturneringen och samtliga kliver in i Malmö Arena i dag. 

Adam Axelsson och Albin Olsson belönades med ett wildcard efter en mängd imponerande prestationer under året. Paret ställdes mot världsduon Momo González (10) och Javier Garrido (14) i Malmö Arena under eftermiddagen.

Det var svenskarna som inledde matchen bäst. Axelsson och Olsson vann break och säkrade sedan ledningen till 3-1 efter en “Golden Point”. Men att vinna set mot ett par som är kvalificerade till Masterfinalen är inte den lättaste utmaningen. González och Garrido vann fem raka game fram till 6-3. 

I andra delen av matchen inledde motståndarna att vinna break och ta ledningen. Spanjorerna utökade sedan sin ledning senare i matchen och stod till slut som segrare. 

Resultatet skrevs till: 6-3, 6-2 till Gonzalez och Garrido.

Under eftermiddagen spelar Arvidsson/Girdo och Windahl/Vasquez sextondelsfinal på centercourten. 


ARKIV: Se den fina bollen mellan Galan/Lebron & Yanguas/Nieto på WPT Stockholm. 

Den här artikeln handlar om: