Padelaffärer

Kända namnen investerar i Court22 — säkrar 20 miljoner

ANNONS

Court22 avslutar sin andra finansieringsrunda och har säkrat runt 20 miljoner kronor i nytt kapital, det meddelar företaget i ett pressmeddelande som gick ut under onsdagen. 
Bland investerarna finns bland annat Jonas Eriksson, Peter Jihde samt Stefan Bengtsson.

Det nya kapitalet på omkring 20 miljoner kronor kommer att användas för att fortsätta expandera Court22:s närvaro och erbjuda ännu bättre möjligheter för padel- och tennisspelare över hela landet, uppger företaget. 

Court22 är en digital plattform som har utvecklat sättet hallägare och anställda hanterar sin verksamhet på. Detta genom att automatisera och och effektivisera administrativa uppgifter för att spara tid och göra det enklare att skapa aktiviteter och evenemang för spelare. 

Jihde och Eriksson bakom investeringen

Plattformen är en helhetslösning och erbjuder etablerade funktioner som ett inbyggt seriespel, valfri starttid och spellängd, inbyggd swish och delade betalningar. Med denna investering är Court22:s mål att expandera sin närvaro över hela Sverige men de flesta anläggningarna som börjar använda systemet den närmaste tiden finns i Stockholm, Skåne och Östergötland.

Investeringen kommer från en rad kända namn, så som tv-profilen och padel-entusiasten Peter Jihde, den före detta fotbollsdomaren Jonas Eriksson och samt Stefan Bengtsson, en erfaren investerare.

Den här artikeln handlar om: