Svensk Padel

Klart: Här är de utvalda till Head Hunted Padel Team

ANNONS

Över hundra spelare har ansökt, nu är åtta utvalda till den andra säsongen av Head Hunted Padel Team. 
Här är spelarna. 

Heads satsning på Head Hunted Padel Team går in i sin andra säsong. Nu har åtta spelare valts ut att delta i satsningen som syftar till att stärka individen, communityt och sporten.

Av hundratals sökande, fick ett trettiotal chansen att spela Show & Play på LeDap Stockholm. Efter den sista gallringen var det åtta spelare kvar, de som representerar andra säsongen av Head Hunted Padel Team.

”I samband med att antalet licensierade padelspelare ökar i Sverige, känns det spännande att vara med och driva etableringen av, och intresset för sporten. Med en lyckad första säsong bakom oss har vi sett ett tydligt ökat intresse av programmet, och behövt ställas inför det angenäma problemet att ha för många intressanta spelare att välja mellan. Med den första teamträffen bakom oss är vi dock övertygade om att vi har valt rätt, och ser fram emot att följa deras utveckling under säsongen,” säger Thin Boman, Marknadschef för Head Scandinavia i ett pressmeddelande. 

Laget har redan träffats, testat och valt utrustning från Head, och introducerats till de partners som kommer att hjälpa i deras utveckling på vägen. Laget kommer att hålla till på LeDap Stockholm. 

Här är spelarna plus kommentar från Head

Michaela Kjellberg och Natascha Engberg

Michaela både tränar och tävlar mer än de flesta. Natascha har ett förflutet inom handboll, både som spelare och domare på världsnivå. Deras minsta gemensamma nämnare är den enorma energi som alstras på och utanför banan.

Kevin Chan och Patrick Kinni

Kevin Chan, f.d. badmintonspelare, numera padelspelare och tränare. 
Patrick Kinni, den som har spelat padel längst, men inte nödvändigtvis mest av alla. Han diagnostiserades för MS 2015, och vill inspirera andra med sjukdomen att hålla igång fysiskt. Patricks lugn och Kevins temperament kommer att hålla paret i balans.

Isabella Wang och Senait Habtemikael

Både Isabella och Senait har saknat den strukturerade träning som behövs för att utveckla sitt spel till nästa nivå. Med deras förmåga att fokusera och analysera, ligger en stor potential i deras utveckling, individuellt och tillsammans. 

Marcus Olsson och Daniel Wahlström

Marcus är en social, entusiastisk äventyrssökare och friluftsälskare. Med lite erfarenhet inom padel men mycket inom tennis, ser vi fram emot att se vad han kan åstadkomma i sin nya sport.

Daniel Wahlström, minst lika social, bestämde sig nyligen för att lämna sitt jobb inom finans för att hitta sitt riktiga kall. Hittills har det varit padel, och med 8-10 timmars träning i veckan är vi lite oroliga över att han glömmer söka nytt jobb.

Den här artikeln handlar om: