Pro Padel League

PadelDirekt avslöjar: Här är nya stjärnskotten i San Diego Stingrays

ANNONS

De amerikanska klubbarna signar nu spelare på rad. Nu kan PadelDirekt avslöja att Lucia Sainz och Carmen Goenaga är klara för San Diego Stingrays i den amerikanska ligan PPL.

Lucia Sainz och Carmen Goenaga är de senaste i raden att ansluta till amerikanska ligan PPL. Det är San Diego Stingrays som signar stjärnorna. 

Lucia Sainz är en av de största legenderna inom padelvärlden och spelat länge på den högsta nivån på World Padel Tour. 

”Jag är ivrig att påbörja nästa kapitel i min karriär genom att gå med i San Diego Stingrays. Jag har länge varit passionerad kring tillväxten av vår sport utanför dess traditionella nationer, och att hjälpa till att driva spelet i en så stor marknad som USA är ett stort ögonblick för mig personligen. San Diego är känt för att älska sin sport och det här var en möjlighet som var för bra för att tacka nej till. Jag kan inte vänta med att komma på
och hjälpa Stingrays att kämpa om äran 2024”, säger Lucia Sainz i ett pressmeddelande som PadelDirekt har tagit del av. 

”San Diego storsatsar”

Hon får sällskap av spanjorskan Carmen Goenaga, den 19-årige talangen som slagit igenom på WPT under de senaste åren. 

"Det här är ett stort ögonblick för mig, när jag går med i Lucia med målet att hjälpa San Diego Stingrays att vinna silvermedaljer 2024. Jag kan inte vänta med att spela min egen roll i att utveckla sporten i
USA vid en tidpunkt då padel blir allt mer känt. San Diego är det perfekta laget för mig
att starta min PPL-karriär, och jag kan inte vänta med att komma ut på banan i Amerika 2024."

”Signat Maxi Sanchez och Miguel Lamperti”

För bara ett par veckor sedan kunde PadelDirekt avslöja att Miguel Lamperti och Maxi Sanchez är klara för San Diego Stingrays. Nu seglar alltså den storsatsande klubben upp som favorit till PPL-titeln 2024. 

"Genom att ha möjligheten att två topp 30-spelare i Lucia och Carmen, har vi en verklig chans att tävla om PPL-titeln nästa år. Att ta in två ledande spanska spelare är ett bevis på vår ambition att vara
en av de mest konkurrenskraftiga sidorna i tävlingen. Vi ser fram emot att se vad Lucia och
Carmen har att erbjuda”, säger klubbens ägare Ryan Redondo. 

Den här artikeln handlar om: