Foto: Padel-TV
Swedish Padel Tour

Årets sista SPT-deltävling avgjord — här är vinnarna

ANNONS

Årets sista SPT-deltävling är avgjord. 
Här är paren som gick hela vägen och vann.

Damfinalen

Under eftermiddagen avgjordes damfinalen av Swedish Padel Tour i Skurup. Baharak Soleymani och Carla Rodríguez Sánchez ställdes mot Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog

Matchen blev minst sagt en svängig batalj. 

Första set fick avgöras i ett tiebreak där Arvidsson och Jarlskog hade fyra setbollar, men paret lyckades inte avsluta setet. Det var istället Soleymani och Rodriguez som tog ledningen. 

I andra set var det inget snack om saken. Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog tog matchen till ett tredje set efter en 6-0-vinst. Men Soleymani och Rodriguez gav inte upp utan kom tillbaka starkare i det tredje setet där paret vann matchen efter klara siffror på resultattavlan. 

Resultatet skrevs 7-6, 0-6, 6-1. 

Herrfinalen

I herrarnas final ställdes Cayetano Rocafort och Ricky Martinez mot Daniel Appelgren och Linus Frost som besegerade förstaseedade Stjern/Bonfre i semifinalen.

Det blev en spännande kamp mellan två starka par. Rocafort och Martínez stod tillslut som segrare med resultatet 6-4, 6-4. 

Det var en speciellt vinst för Cayetano Rocafort som säkrade sin femte titel i år. Rocafort har spelat samtliga SPT-finaler i år och vunnit fem av sju. En otroligt stark prestation. Det är för närvarande oklart vem SPT-mästaren delar banan med under SPT-finalen.

Nu återstår endast SPT-finalen som avgörs i december.  


ARKIV: Paquito med konstslag utanför buren under Stockholms WPT.
 

Den här artikeln handlar om: