Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Ari Sánchez efter säkrade förstaplatsen: ”I dag har en flickas dröm gått i uppfyllelse”

ANNONS

Paula Josemaria och Ariana Sánchez vann ytterligare en titel i söndags.
Paret säkrade därmed förstaplatsen på WPT-rankingen. 

Ari Sánchez och Paula Josemaria har haft en lysande säsong. Paret har vunnit titel på titel och varit säsongens stora giganter. I söndags skrev paret in sig i historieböckerna ännu en gång. 

Paret besegrade Bea Gonzalez och Delfi Brea i finalen av Amsterdam Padel Open med 7-6, 6-0. Josemaria och Sánchez säkrade därmed sin trettonde titel på World Padel Tour i år och slog Gemma Triay och Alejandra Salazars rekord från i fjol.

Världsettorna säkrade också förstaplatsen på WPT-rankingen. En milstolpe spelarna har haft sedan starten av deras karriärer. 

— Jag är väldigt glad. I dag har en dröm gått i uppfyllelse. Jag slutat på en andraplats i fyra år, förra året var väldigt tufft och jag var väldigt ledsen. Men i det fallet var Gemma och Alejandra bättre, men jag visste att det här nederlaget skulle göra oss mycket starkare både individuellt och som par. Jag trodde dock aldrig att vi skulle ha ett år som det vi har nu. Jag tror att vi gör något spektakulärt som vi inte ens är medvetna om, sa Ari Sánchez i WPT-sändningen. 

Ari Sánchez passar även på att uppmuntra alla att tro på sina drömmar: 

— Jag vill framför allt säga till alla pojkar och flickor som säkert tittar på oss att om de har en dröm ska de följa den. Arbeta hårt och veta att det finns svåra stunder och att allt inte kommer bli lätt, men att drömmar många gånger går i uppfyllelse. I dag har en flickas dröm gått i uppfyllelse, så jag är väldigt glad.

World Padel Tour är tillbaka i slutet av oktober på Menorca.  

 


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna

Den här artikeln handlar om: