Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Rubio och Arroyo går skilda vägar

ANNONS

Gonzalo Rubio och Alex Arroyo lyckades besegra världsettorna i onsdags. En prestation få har lyckats med denna säsongen. 
Nu meddelar paret att de går skilda vägar.

Gonzalo Rubio och Alex Arroyo inledde sitt samarbete i början av sommaren. Paret har inte fått med sig resultaten och har ofta fått lämna turneringarna efter första omgången. 

I onsdags chockade duon padelvärlden genom att besegra Agustín Tapia och Arturo Coello. Men prestationen räckte inte för att samarbetet skulle fortsätta. Nu meddelar spelarna att de går skilda vägar:

“Få visste om det, men den här turneringen i Amsterdam var vår sista som par. Jag är glad över att vi fick ta farväl på det sätt vi förtjänade.”, skrev Gonzalo Rubio på Instagram.

“Tack till dig Gonzalo för den här tiden tillsammans, det har varit ett nöje och jag har verkligen uppskattat att vara med dig, jag har en vän för alltid”, skrev Arroyo på Instagram.

Spelarna har inte kommunicerat några nya samarbeten än. Det väntas bekräftas under morgondagen när anmälningarna släpps till Menorca Open. Det är dock värt att notera att Alex Arroyo spelar en FIP-tävling i helgen med Eduardo Alonso.

 


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna

Den här artikeln handlar om: