Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Ny jätteskräll på WPT — världsettorna utslagna direkt

ANNONS

Agustin Tapia och Arturo Coello är utslagna ur WPT-tävlingen i Nederländerna. Världsettorna förlorade en tresetare mot Alejandro Arroyo och Gonzalo Rubio i sextondelsfinalen.

World Padel Tour har återigen landat i Nederländerna för att förgylla Amsterdam med padel på högsta nivå. Tävlingen är väldigt häftig då arrangörerna satsar på en läcker inramning och show utöver spelet. 

Turneringen fick även en speciell lottning där flera stormötet avgjordes i första omgången. Det resulterade i att Momo Gonzalez/Javi Garrido, Maxi Sanchez/Lucho Capra och Coki Nieto/Jon Sanz fick lämna tävlingen efter första matchen. 

Nu har även världsettorna fått boka biljetten hem. 

Det blir ingen titel i Nederländerna för säsongens giganter, Agustín Tapia och Arturo Coello. Duon fick lämna turneringen direkt i sextondelsfinalen efter en förlust mot Alejandro Arroyo och Gonzalo Rubio.

Resultatet skrevs till: 6-3, 4-6, 6-3.

I dag fortsätter WPT-äventyret i Nederländerna med åttondelsfinaler.


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 

Den här artikeln handlar om: