Notification

Roliga racketspel för dig som gillar padel

ANNONS

Det finns inga tvivel om att padel är en av världens mest trendiga sporter. Samtidigt som antalet spelcenter växer ser vi även att man satsar hårdare på det inom betting. Precis som det finns en mängd roliga slots på Speedy Casino, finns det nu ett gäng olika möjligheter att betta på padel. Däremot råder det fortfarande brist på andra, traditionella spel som är direkt hämtade ur padelvärlden. Där handlar det istället om att kasta sig in i besläktade sporter och på så vis stanna kvar i den älskade racketvärlden. 
 

Nedan följer tips på roliga spel för dig som gillar padel och andra racketsporter.

Top Spin 4

Vi börjar listan med ett väldigt populärt spel. "Top Spin 4" anses vara det mest realistiska tennisspelet tillgängligt för både datorer och spelkonsoler. Med omfattande karriärlägen, realistisk grafik och möjligheten att spela med kända tennisproffs, får du här chansen att komma nära en autentisk tennisupplevelse. 

Tennis Clash

Kända "Tennis Clash" är ett mobilt tennisspel som är enkelt att spela. I det kan du tävla i olika turneringar och utmana andra spelare på nätet. Spelet har blivit omtyckt för sitt intensiva tempo, vilket naturligtvis kan tilltala en padelentusiast som älskar när det är action på banan. Likaså triggar även konkurrensen ens inre tävlingsinstinkt. 

Racket Fury: Table Tennis VR (Virtual Reality)

Här kommer ett lite ovanligare tips på racketspel. Om du har tillgång till Virtual Reality i hemmet rekommenderar vi "Racket Fury: Table Tennis VR" på Steam, som är kompatibelt med den mycket spännande tekniken där man simulerar miljöer att interagera med.

Spelet är en fantastisk möjlighet att simulera pingis, som har likheter med padel när det gäller racket- och bollkontroll. Med VR-tekniken får man alltid en unik känsla av närvaro, och i det här fallet kan du även bli bättre på att hantera ditt racket samtidigt som du har kul med vänner framför skärmen. 

Mario Tennis Aces

Avslutningsvis rekommenderar vi “Mario Tennis Aces” för Nintendo Switch-ägare. Det kan bäst summeras som ett underhållande tennisspel med en rolig twist. Ja, här kan man spela som karaktärer från Mario-universumet och använda deras egna signaturrörelser och trickskott. Det är lättsamt och något som passar utmärkt för sittningar framför TV:n tillsammans med familjen. 

Spelen på listan är alla olika varandra, men de har gemensamt att de låter en stanna kvar i bubblan med racketsporter och alla tänkbara utmaningar och situationer som följer med dem. 


 

Den här artikeln handlar om: