Pro Padel League

PadelDirekt avslöjar: Lamperti och Sanchez klara för den amerikanska ligan

ANNONS

Legendarerna Miguel Lamperti och Maxi Sanchez är klara för det amerikanska ligalaget San Diego Stingrays. Spelarna är spelklara till den kommande säsongen av Pro Padel League, det avslöjar PadelDirekt.

Den nystartade amerikanska ligan, Pro Padel League, fortsätter att locka tunga namn. 

Efter att Juan Martin Diaz i somras blev klar för New York Atlantics kan PadelDirekt nu avslöja två riktiga bomber: Miguel Lamperti och Maxi Sanchez är klara för San Diego Stingrays, som är en av de sju klubbar som var med i den första upplagan av ligan. 

I ett pressmeddelande som PadelDirekt har fått tillgång till säger Maxi Sanchez: 

”Jag är glad över att inleda nästa kapitel i min karriär genom att skriva på för San Diego Stingrays. Jag har alltid gillat en utmaning, och också varit passionerad om tillväxten av vår älskade sport. Att se padel börja i USA känns som en milstolpe, och för mig är chansen att tävla för en stad som älskar sport och underhållning lika mycket som San Diego en möjlighet för bra för att missa. Jag kan inte vänta med att komma ut på planen och hjälpa Stingrays att tävla om PPL-titeln 2024.”

Hamnade på en femteplats

San Diego Stingrays hamnade på en femteplats av sju lag under den första upplagan av PPL som avgjordes tidigare under 2023. 

Miguel Lamperti är för närvarande nummer 40 på WPT-rankingen. Om sin nya klubb säger legendaren:

”Jag kan se att San Diego är det perfekta laget där jag kan starta min PPL-karriär. För mig handlar det om att se San Diego tävla om det högsta priset, men det handlar också om att engagera ett samhälle i Kalifornien kring vår spännande sport vid en tid då padel börjar sin amerikanska resa.”

Armando Rodiel, delägare och coach för San Diego Stingrays, ord om nytillskotten: 

”Dagens tillkännagivande är ett verkligt tecken på vår vilja att tävla på högsta nivå. Maxi och Miguel är två giganter för argentinsk och global padel, och för Stingrays att rekrytera dem är en riktig kupp och kommer att fungera som en inspiration för vårt unga, hungriga och förbättrande lag. Vi ser fram emot att välkomna dem till banan.”

Den andra upplagan av PPL kommer att spelas från april till maj samt från september till oktober 2024.

Den här artikeln handlar om: