Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Josemaria och Sanchez fortsätter att dominera — säkrade trettonde titeln

ANNONS

Paula Josemaría och Ariana Sánchez kröntes till mästare i Tyskland efter att ha besegrat Gemma Triay och Marta Ortega.
Paret säkrade sin trettonde titel för säsongen.

Under förmiddagen avgjordes finalen av German Padel Open. De två bästa paren i turneringen möttes i den stora finalen. 

På ena sidan nätet stod säsongens giganter, Paula Josemaría och Ariana Sánchez, som kvalificerade sig till finalen efter att motståndarna i semifinalen lämnat återbud. Duon ställdes mot Gemma Triay och Marta Ortega som också hade genomfört en fin turnering.

Finalen

Finalen blev en spännande batalj där världsettorna Josemaría och Sánchez inledde med att ta kontroll över matchen och vinna första set med 6-3.

I det andra setet fortsatte världsettorna med sin dominans och tog en 5-1-ledning. Men Triay och Ortega stod för en imponerande vändning och räddade sju matchbollar. Ett tiebreak fick avgöra den andra delen av matchen där Josemaría och Sánchez till slut stod som segrare.

Resultatet skrevs: 6-3, 7-6

— Det är en dröm. Det ligger så mycket hårt arbete bakom det vi gör på banan. Många tuffa stunder och bra stunder men vi stöttar alltid varandra, vi är väldigt glada över denna titel och hoppas att vi kan vinna många fler, sa Sanchez efter vinsten.

Paret säkrade därmed sin 25:e titel på World Padel Tour. En prestation bara Belasteguin/Lima och Alayeto-tvillingarna har slagit.


ARKIV: Paquito med konstslag utanför buren under Stockholms WPT.
 

Den här artikeln handlar om: