Premier Padel

Klart: Lämnade Ledap — klar som ny VD för Premier Padel

ANNONS

För några veckor sedan lämnade Eno Polo positionen som VD för Ledap Group. Nu är han klar som ny VD för Premier Padel.

Nyheten skickades ut i ett pressmeddelande från Premier Padel under dagen. 

”Jag är mycket glad över att komma till Premier Padel som VD för att leda - utan tvekan - det mest spännande projektet inom världsidrotten. Genom ägarnas vision och ambition är det otroligt vad Premier Padel har åstadkommit på så kort tid. Men det som är mest spännande är att vi knappt har börjat med den lysande potentialen i denna världsledande tour”, säger Eno Polo i ett uttalande. 

Bara för några veckor sedan kom beskedet att Eno Polo lämnar sin position som VD för Ledap Group, ägaren bakom WAP. En position han har haft sedan augusti 2022. 

Ska arrangera 24 turneringar

Premier Padel satsar nu stenhårt på 2024 då man har köpt upp World Padel Tour från dess ägare Damm och blir den enande världstouren framöver. 

Tourens ägare Qatar Sports Investment (QSI) och Nasser Al-Khelaïfi om tillsättningen av Eno Polo: 

”Eno tillför en mängd kunskap, erfarenhet och relationer till turneringen, efter att ha haft en fantastisk karriär inom sport - inklusive racketsporter - i nästan 30 år. Han förstår hur man bygger upp en global elittour, och även hur viktiga spelarna är för alla projekt. Vi ser fram emot att Eno ska driva på nästa stora utvecklingsfas för Premier Padel”, säger Al-Khelaïfi i ett pressmeddelande. 

Premier Padel siktar på att arrangera 24 turneringar under kommande säsong. 

Den här artikeln handlar om: