Montage: Studio Padel och Padel-TV
Swedish Padel Tour

Linus Frost rasar efter diskningen: ”Många domare vill stå i centrum”

ANNONS

Under förmiddagen uppstod en unik situation i semifinalen. Linus Frost och Daniel Appelgren blev diskade efter regelbrott. Nu talar Linus Frost ut om situationen i Padel-TV studion.
”Det är ett patetiskt beteende”, säger han. 

Under förmiddagen avgjordes semifinalerna av Swedish Padel Tour. Linus Frost och Daniel Appelgren ställdes då mot Cayetano Rocafort och Roger Aromi.

Men matchen tog slut efter första set på grund av regelbrott. Nu berättar spelaren själv, Linus Frost, om situationen för Padel-TV:

— (Jag) slår mitt rack mot min stora plastflaska och bänken och träffar då min Aurora-flaska. Också en plastflaska, inte glasflaska. Som går sönder i två delar bara. Kommer två skärvor ut på banan. Jag sätter mig ner. Hawler (domaren) kommer fram och då ser han att den är sönder och säger att oj det här är allvarligt. Och jag bara vad är det som är allvarligt. Jag har förstört en flaska. 

Han fortsätter: 

— Självklart ska jag ha en varning. Det är inte mer än så och det är jag fullt medveten om. Jag vet att jag är en person som spelar med mycket känslor. Jag blir irriterad. Jag har självinsikt. Jag vet och jag får många varningar och jag står för dem. Jag sitter inte här för att be om ursäkt. Jag ber om ursäkt för min varning, det ska man alltid göra. Men jag ber inte om ursäkt för mitt matchstraff för det ska inte vara ett matchstraff.

"Jag tror han tycker det är kul"

Situationen uppstod efter första set då Rocafort och Aromi hade vunnit första set med 6-4 efter en “Golden Point”. Linus Frost berättar vidare om situationen:

— Det är ett patetiskt beteende av dem. Att kliva in och sätta matchstraff på en sån här typ av situation. Där det finns noll syfte eller tanke på att skada någon domare. Jag är frustrerad. Jag har oturligt träffat en flaska. Den är av plast. Den går sönder. Jag säger inget till Hawler (domaren) innan. Jag har ingen varning sen innan. För mig och för alla här inne är det helt otroligt. 

Han fortsätter:

— Jag tror inte den domare som gav mig matchstraff tycker det är tråkigt. Jag tror han tycker det är kul. Jag vet att många domare som står här, vill stå i centrum och när de klivit in och vill få chans att ta ett beslut så vill de ta det. Vilket i många fall blir fel när man är taggad för det. Låt heller besluten komma till en.

 


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna
 

Den här artikeln handlar om: