Foto: Padel-TV
Swedish Padel Tour

Persson och Andersson besegrar förstaseedade — här är semifinalisterna i Malmö

ANNONS

Kvartsfinalerna av SPT6 i Malmö avgjordes under dagen, här är paren som kommer att tävla om titeln.

Den sjätte deltävlingen av Swedish Padel Tour avgörs under helgen på Malmö Padel. I dag har åttondelsfinaler och kvartsfinaler avgjorts.

Se resultat här. 

Damklassen

I damklassen lyckades förstaseedade Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog att säkra semifinalplatsen efter en spännande batalj mot Anna Åkerberg och Gitte Haxen. Resultatet skrevs 6-3, 3-6, 6-2.

Arvidsson och Jarlskog kommer att möta Linnea Björk och Ajla Behram i semifinalen som vann sina matcher i raka set. Paren möttes i SM-finalen för tre veckor sedan, då vann Arvidsson och Jarlskog. 

Lisa Andersson och Hanna Börjeson stod för en stark prestation i dag och besegrade Baharak Soleymani och Carla Rodríguez Sánchez med 6-7, 6-4, 7-5. 

I morgon väntar semifinal för duon mot Amanda Girdo och Helena Wyckaert som bara förlorade ett game i kvartsfinalen mot Smilla Lundgren och Maaike Betz.

Herrklassen

Daniel Appelgren och Linus Frost har visat upp ett skickligt spel i turneringen och vunnit samtliga matcher klart. I morgon i semifinalen väntar Cayetano Rocafort och Roger Aromi som också har genomfört en fin turnering.

Daniel Windahl och Simon Vasquez spelar sin andra SPT-tävling i år och jagar första titeln. Paret har också stått för starka prestationer och knappt förlorat game. I kvartsfinalen vann duon över Albin Olsson och Ricky Martinez med 6-1, 6-2. 

I semifinalen ställs Windahl och Vasquez mot Anton Andersson och Christoffer Persson som slog ut förstaseedade Viktor Stjern och Pierre Bonfré med 6-1, 6-4. 

Semifinalerna avgörs med start 09:00 i morgon på Malmö Padel.


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna
 

Den här artikeln handlar om: