Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Gutiérrez-duon imponerar — besegrade världstreorna

ANNONS

Sanyo Gutierrez och brorsonen Agustin Gutierrez stod för en imponerande prestation under gårdagen. Paret besegrade Ale Galan och Juan Lebron i en jämn tresetare.

Sanyo Gutiérrez avslutade nyligen sitt samarbete med Momo Gonzalez och inledde ett samarbete med sin brorson Agustin Gutierrez.

Det blev succé direkt för Gutiérrez-duon i deras första turnering som ordinarie par (spelat Marbella Master tidigare). Paret slog ut världstreorna Juan Lebron och Ale Galan i Madrid under gårdagen.

Resultatet skrevs: 4-6, 7-6, 6-4. 

— Det är en väldigt speciell vinst. Vi har inte bara vunnit utan också besegrat ett av världens bästa lag. Jag gillar inte att byta partner två gånger under en säsong. Men jag tänkte med hjärtat och jag tänkte att jag var tvungen att ge mig själv en chans, sa Sanyo Gutierrez efter vinsten i WPT-sändningen. 

Han fortsätter:

— Jag bad Agustin att spela med mig och jag har sett honom utvecklas som spelare. Han är en fantastisk spelare och han känner mig och ger mig glädje att spela. Att slå (Lebron och Galan) med en av mina familjemedlemmar är väldigt speciellt. 

I dag väntar kvartsfinal för paret mot Lucho Capra och Maxi Sanchez i Madrid Masters.

 


ARKIV: Gonzales läckra konstslag.
 

Den här artikeln handlar om: