Padelaffärer

Padelvågen fortsätter i London — öppnar anläggning vid gamla OS-arenan

ANNONS

I Storbritannien har padelvågen nu tagit fart på riktigt. I London öppnar snart en ny anläggning i anslutning till den ikoniska O2-arenan, en av Europas största inomhusarenor. 

PadelDirekt har tidigare rapporterat om den nyöppnade exklusiva hallen Padium i finansdistriktet Canary Wharf, London. 

Nu öppnar det även upp för padel i anslutning till O2-arenan, bara ett stenkast från Canary Wharf-området. 02-arenan är en av stadens mest kända konsert-lokaler med plats för upp till 20 000 åskådare, och är därmed är av Europas största inomhusarenor. 

Namnet på den nya anläggningen blir Padel Social Club och kommer bestå av tre banor, sociala ytor, en bar, ett café och utsikt över floden Themsen. Planerad öppning är i början av 2024.

”Vill arrangera proffsturneringar”

Klubben kommer inte bara att vara en permanent del av O2-arenan, utan förhoppningen är att den ska bli en inkörsport till att arrangera professionella internationella padelevenemang på The O2 under kommande år.

”Sedan vi startade verksamheten har vi varit otroligt fokuserade på att försöka få våra klubbar till ikoniska platser och det finns knappast något mer ikoniskt än O2. Detta, tillsammans med våra pop up-banor i Earls Court, i ett så centralt läge i London. Det kommer att vara en fantastisk plattform för att visa upp Padel Social Club-upplevelsen”, säger Padel Social Clubs vd Kristian Hunter i ett pressmeddelande. 

Under sommar-OS 2012 i London var O2 arena värd för gymnastik och finalerna i basket. 

Den här artikeln handlar om: