Padelaffärer

Ledap Groups VD avgår — han ersätter

ANNONS

Ledap Groups VD Eno Polo slutar, det meddelar man i ett pressutskick. Samtidigt presenteras ersättaren i Calvin Anderson som blir tillförordnad VD för bolaget. 

Ledap Group som bland annat äger kedjan We Are Padel (WAP) meddelar nyheten om skiftet på VD-posten via ett pressutskick. 

I det står att Eno Polo avgår av personliga skäl, och har accepterat en annan roll. Polo som blev VD för bolaget i augusti 2022, lämnar sin position 15e november. 

Ersätter Eno Polo tillfälligt gör Calvin Anderson, som har fungerat som Nordisk Direktör för bolaget. Han blir nu tillförordnad VD. och företaget har satt igång en process att hitta en ersättare. 

— LeDap kommer att fortsätta att integrera våra olika verksamheter för att etablera en unik plattform för padel. Vi är väl positionerade för att den enorma tillväxten av sporten som vi ser i Europa och globalt, säger Calvin Andersson i pressmeddelandet. 

14 hallar kvar i Sverige

I slutet av augusti kunde PadelDirekt avslöja att WAP slutför den rekonstruktion som pågått på den svenska marknaden sedan oktober 2022. Kvar finns nu 14 WAP-hallar i Sverige. 

Eno Polo om beslutet: 

— Det har varit ett mycket svårt beslut att fatta, eftersom jag verkligen har njutit av den spännande resan med Ledap. Vi har åstadkommit mycket under det senaste året, och jag ser en enorm potential för företaget under de kommande åren, säger han.

Den här artikeln handlar om: