Foto: Daniel Windahl
FIP-turnering

Svenskparen med besked — vidare i Nederländerna

ANNONS

Under helgen avgörs FIP Rise Rotterdam i Nederländerna. Båda svenskparen vann första omgången i raka set och är därmed klara för åttondelsfinal.

I dag inleddes FIP-äventyret i Nederländerna. Två svenskpar deltar i tävlingen i form av Windahl/Vasquez och Axelsson/Olsson.

Adam Axelsson (478) och Albin Olsson (415) ställdes mot Jorrit Notenboom (383) och Thijs Roper (438).

Resultatet skrevs: 6-3, 7-6 till svenskarna som därmed är vidare i turneringen.

I morgon väntar en ny utmaning för Axelsson och Olsson. Motståndet är för närvarande oklart, men mycket tyder på att det blir tredjeseedade Maxime Deloyer och Clement Geens som i dag ställs mot Quintin Vos Nld och Lars Du Pree.

Windahl och Vasquez vann klart

Daniel Windahl och Simon Vasquez vann också sin match. Duon besegrade Simon Bond (827) och Marcel Bogaart (722) med 6-2, 6-1. 

I morgon väntar åttondelsfinal mot vinnarna i mötet mellan Mats Groen och Kai Groen mot Juan Manuel Vazquez och Uriel Maarsen.

Om Windahl och Vasquez tar sig till kvartsfinal så är det stor chans att svenskarna ställs mot supertalangerna Tino Libaak och Leo Augsburger.

Augsburger och Libaak skapade rubriker i padelvärlden tidigare i år när duon blev det yngsta paret att nå en final i World Padel Tour.


Arkiv: Världsettorna för tuffa – trots starkt andra set av Windahl/Solano.  

Den här artikeln handlar om: