Paris Major
Premier Padel

Tredje gången gillt för Sanchez och Josemaria — vann Paris Major

ANNONS

Ari Sanchez och Paula Josemaria är mästare i den prestigefyllda tävlingen. Paris Major. Detta efter att ha slagit Marta Ortega och Gemma Triay i finalen. 

Sanchez och Josemaria förlorade finalerna i Rom och Madrids Premier Padel-turneringar. Men i den tredje finalen står nu paret som vinnare av Paris Major, och kan titulera sig som de första vinnarna av turneringen någonsin på damsidan. 

I finalen vann världsettorna efter en timme och 29 minuter spelade med 6-2, 6-4 mot Gemma Triay och Marta Ortega. 

— Vi är på Roland Garros, en plats med en otrolig historia. Jag hade tvivel, lite rädsla, lite självförtroende: Jag förbättrade mig, främst tack vare Paula och mitt team, samt min familj, sa Ari Sanchez efter titeln. 

Paula Josemaria fyllde i: 

— Jag placerar denna titel mycket högt, det är speciellt att spela här. Jag har alltid drömt om att bli proffs och att få spela på Roland Garros, en speciell plats: Jag är glad, jag blev tårögd och grät. Nu firar vi och njuter av ögonblicket. Till dem som frågar mig hur jag känner mig efter den här segern kan jag bara svara mycket glad. 

Den här artikeln handlar om: