Internationell padel

Här poserar F1-stjärnan i padeltröjan

ANNONS

Det är ingen hemlighet att många av F1-förarna är stora supportrar av padel. Nu poserar den brittiska stjärnföraren Lando Norris i A1 Padels tröja under ett event med det italienska märket LN Racing Kart.

A1 Padel var inte sena på att snappa upp inlägget som Norris själv postade på sina sociala medier och bjuder in F1-föraren till den kommande tävlingen i New York. 

"Vi gillar verkligen din t-shirt! Vill du ha ett racket och komma till Wollman Rink i Central Park och spela Grand Master i New York med Yankees?”, skriver A1:s officiella konto. 

Sedan tidigare är det känt att flera förare, däribland Fernando Alonso, Carlos Sainz och Verstappen är stora supportrar till padel. Fernando Alonsos klädmärke Kimoa har till och med gett sig in i padeln och lanserade så sent som i maj en ny kollektion med både rackets och kläder. 

Den här artikeln handlar om: