Foto: Padel-TV
Svenska Mästerskapen

Stor succé för Axelsson och Persson — besegrade andraseedade

ANNONS

Årets upplaga av Svenska Mästerskapen pågår för fullt i Norrköping. Under förmiddagen avgjordes ett stormöte där Axelsson och Persson besegrade andraseedade Frost och Appelgren efter en otrolig rysare. 

Adam Axelsson och Christoffer Persson är klara för kvartsfinal efter en imponerande seger i deras sista tävling tillsammans. Det meddelade spelarna inför helgen.

Under förmiddagen avgjorde ett stormöte i SM. Finalseedade Linus Frost och Daniel Appelgren ställdes mot Adam Axelsson och Christoffer Persson. Två par som har stått för starka resultat under säsongen.

Jämn batalj 

Matchen blev en jämn batalj som fick avgöras i ett tredje set. I det tredje setet vann Persson och Axelsson ett tidigt break via en "Golden Point" men det andraseedade paret utjämnade ställningen till 3-3. 

Båda paren hade därefter tre breakchanser men spelarna visade stor precision vid sina servegame. 

Adam Axelsson och Christoffer Persson lyckades till slut vinna matchen via en “Golden Point” med resultatet 6-4, 6-7, 6-4.

— Vi krigar, det är en riktig krigarseger. Det är små marginaler, det är nätrullare och någon block in som är med oss i dag. Det kunde lika gärna gått åt andra hållet, säger Persson till Padel-TV.

I kvartsfinalen väntar nu Anton Andersson och Albin Olsson.  

 


ARKIV: Sjuka bollen: "Publiken i Menorca är i extas"

Den här artikeln handlar om: