PadelDirekt

Unika dealen: Ett års prenumeration på PadelDirekt och ett Head-racket på köpet

ANNONS

Vill du ha ett års prenumeration på PadelDirekt och få ett Head Alpha Elite-racket på köpet? Då är det dags att slå till på denna unika deal. 

Unika dealen

För endast 659 kronor får du inte bara tillgång till alla premiumtexter på PadelDirekt.se — du får även ett nytt Head Alpha Elite-racket levererat hem till dig (rekommenderat pris i butik: 2199 kronor). 

Erbjudandet finns kvar till och med torsdag 31 augusti — men det är enbart om vi har rackets kvar.

OBS! Erbjudandet kan inte mixas med andra erbjudanden från PadelDirekt. 

Padelracketen skickas till angiven adress 2-4 arbetsdagar efter beställningen är lagd. Observera att vi hämtar er adress från folkbokföringen via Klarna, så dubbelkolla gärna så att ni har rätt adress angiven där. Annars kan ni kontakta oss på kundtjanst@padeldirekt.se med en uppdaterad adress.

Vill du veta mer om erbjudandet eller racket? Är du osäker på om du hinner beställa innan racketerna tar slut? Kontakta filip.bjorne@everysport.com så paxar vi ett racket till dig medan du beställer.

Gör din beställning här! 

Mer information om Head Alpha Elite

Head Alpha Elite är racket för dig som söker den perfekta balansen mellan din defensiva kontroll och din offensiva spelstil. Med sin mediumbalans och droppform är det ett allround-racket som passar just dig som vill utveckla ditt spel och ta det till nästa nivå! 

Rammaterial : Graphene 360

Material : Graphene 360

Gummimaterial : Power FOAM

Balans : Medium

Form: Droppform

Vikt : Ca 370 gram

Den här artikeln handlar om: