Notification

Så kan du spela på padel

ANNONS

Innan man börjar betta på en sport är det viktigt att välja det spelbolag som känns rätt för en. Men sett till hur många alternativ det finns att välja emellan (bara i Sverige finns det över ett hundra aktiva aktörer) kan det vara svårt att hitta rätt. Se därför till att prioritera bra bettingsidor som har ett gott rykte. Där finns spelbolaget Paf som ett alternativ många väljer att lyfta fram.

Olika sätt du kan spela på padel

Något som fortsätter att engagera folk som bettar är mängden alternativ som det finns att spela på. Precis som med fotboll, hockey, tennis och andra sporter finns det även en rad olika sätt som du kan spela på padel.

Bland alternativen har vi naturligtvis spel på matchvinnare, där man satsar på det lag eller den spelare som man tror kommer att sluta upp som segrare av en match. En annan klassiker som finns att spela på är över/under i antalet game/set. Denna variant går ut på att man ska satsa rätt på antalet game eller set i en match – över eller under den specifika siffra spelbolaget i fråga sätter.

Bland andra populära alternativ när det kommer till padel betting har vi traditionellt handikappspel där man jämnar ut oddsen genom att låta favoriten inför en match börja med underläge, och förstås livebetting. Under hösten kommer de olika spelvarianterna att gå varma när World Padel Tour 2023 pågår

Live betting en favorit

De senaste åren har vi fått se live betting bli ett av de mest populära sätten att spela på. Genom det får spelarna chansen att engagera sig djupare i en matchbild och reagera på sådant som händer i den. Av den anledningen kan live betting göra neutrala matcher både roligare ocdynamiskah intressantare.

När det kommer till live betting på padel kan man exempelvis spela på vem som kommer att ta hem första set, eller för den delen vinna nästa game. Spelformen erbjuder även mer odds, vilket innebär att du kan se hur de justeras under en match och lägga ditt spel utifrån det. Ett exempel är att spela på att det lag eller den spelare som ligger under ska vända matchen och vinna.

Sett till sportens framväxt kommer spelbolagens bevakning av padel bara att öka och bli bättre med tiden. Därmed kommer du snart att kunna spela på ännu fler olika sätt och matcher. 
 

Den här artikeln handlar om: