Svensk Padel

Head öppnar upp ansökan till Hunted Padel Team

ANNONS

Ett av världens ledande padelmärke, Head, fortsätter sin satsning i Sverige. Nu öppnar märket upp för ännu en säsong av Head Hunted Padel Team där deltagarna får leva som proffs. 

Satsningen började i våras då Head gav åtta spelare de rätta förutsättningarna och den bästa utrustningen för att nå sin fulla potential. 

”Första säsongen av HEAD Hunted Padel Team har varit lärorikt och givande på så många sätt. Utöver vår stärkta relation med sporten, spelarna och eldsjälarna, är nog den största insikten att en satsning i det här formatet på den här nivån har varit otroligt uppskattad. Det är svårt att inte fortsätta efter alla positiva hejarop vi har mottagit under resans gång”, säger Thin Boman, marknadschef hos HEAD Scandinavia i ett pressmeddelande.

Lever som proffs

Projektet går ut på att åtta spelare får möjligheten att leva som ett proffs under en säsong. Utöver den bästa utrustningen erbjuds  spelarna många timmar på padelbanan med en coach varje vecka, individuellt fysprogram, träningsläger och tävlingar.

”Vi är glada att intresset för programmet är stort och att vi öppnar ansökan för ytterligare en säsong. Vi rekryterar åtta nya spelare i Stockholmsområdet med det gemensamma målet att nå sin  fulla potential. Den här gången vet vi att toppen av prispallen är nåbar, men vågar någon sikta ännu högre?” avslutar Thin Boman. 


Läs mer om projektet och ansök här. 
 


 

Den här artikeln handlar om: