Montage: Filip Isacsson och WPT
Swedish Padel Tour

Hjalmarson och Rutgersson bildar par på kommande SPT

ANNONS

Per Hjalmarson och Douglas Rutgersson återförenas och bildar par på kommande SPT i Göteborg. 

Under nästa helg avgörs den femte deltävlingen av Swedish Padel Tour. Nu står det klart att Per Hjalmarson och Douglas Rutgersson spelar tävlingen tillsammans. Duon kamperade ihop vid flera SPT-tävlingar under 2021.

Per Hjalmarson har spelat vårens SPT-tävlingar med olika partnerns och lyckades under sommaren vinna brons i mixed-SM med Ajla Behram. Douglas Rutgersson har spelat flera WPT-kval under våren och nu väntar säsongsdebut på Swedish Padel Tour. 

SPT-tävlingen avgörs på Time 4 Padel i Göteborg. Förstaseedade är just nu Viktor Stjern och Pierre Bonfré i herrklassen.  

 


ARKIV: Paquito med konstslag utanför buren under Stockholms WPT.
 

Den här artikeln handlar om: