A1 Padel

Efter inställda tävlingen — ny spelplats presenterad

ANNONS

Efter att Italiens Grand Master ställts in har A1-touren presenterat Bahrain som ny värd för att fylla tomrummet. Turneringen kommer att avsluta den ordinarie säsongen.

A1 Padel-touren gör sin debut i Asien. Efter att Italiens Grand Master ställdes in, ursprungligen planerad till den 4 till 10 september. Nu har touren utsett Bahrain som ny värdnation.

Turneringen klassificeras som en Grand Master-tävling och kommer att äga rum den 19-25 november. Tävlingen är den sista i den ordinarie säsongen innan Master-finalen.

"Det är en ära att regeringen i Bahrain har gett sitt godkännande till att en professionell turnering på hög nivå för första gången får äga rum i landet. Detta är en betydande utmaning för oss och ytterligare ett steg i tourens historia, som nu kommer att sträcka sig över sin fjärde kontinent", säger Fabrice Pastor, ordförande för A1 Padel.

Inställd Grand Master i Italien

För andra året i rad kan A1 Padel inte genomföra en turnering på italiensk mark. A1-touren meddelade att man ställer in den Grand Master som var planerad till september på grund av alla restriktionerna som gäller för att arrangera tävlingar i landet.

Som svar på detta påpekade president Fabrice Pastor:

"A1 Padel kommer att fortsätta sträva efter att arrangera en turnering i Italien. Återigen i år har vi stött på många politiska hinder för att arrangera tävlingen, på grund av motvilja från myndigheter och de indirekta hot som både idrottsföreningar och professionella spelare står inför om de deltar i ett evenemang från vår tour."  


ARKIV: Paquito med konstslag utanför buren under Stockholms WPT.
 

Den här artikeln handlar om: