FIP-turnering

Succé för Windahl och Vasquez — säkrade titeln i London

ANNONS

Daniel Windahl och Simon Vasquez säkrade titeln i London under kvällen. Paret besegrade Nuno Deus och Miguel Deus i finalen med 7-6, 2-6, 6-3.

Under helgen har FIP Rise London i England avgjorts. Förstaseedade Daniel Windahl och Simon Vasquez  gick hela vägen och tog hem titeln.

I semifinalen stod paret för en stark insats i en riktig tiebreak-rysare. Windahl och Vasquez vann över Javier Navarro  och Miguel Gonzalez med 7-6, 7-6.

Finalen

I den avgörande matchen ställdes svenskarna mot portugiserna Nuno Deus och Miguel Deus. Båda paren hade stått för starka resultat inför finalen.

Matchen inleddes jämnt, båda paren var starka i sina servegame. Första delen av bataljen fick avgöras i ett tiebreak där svenskarna var starkast. I det andra setet tog motståndarna snabbt kontroll över matchen och vann sedan andra set med 6-2. 

Finalen fick avgöras i ett tredje set. Den här gången var det svenskarna som inledde med att vinna break. Windahl och Vasquez behöll ledningen genom setet och säkrade till slut titeln. 

Resultatet skrevs: 7-6, 2-6, 6-3. 

Daniel Windahl och Simon Vasquez spelar Fip Star Gran Canaria den 18-20 augusti.

 


Arkiv: Världsettorna för tuffa – trots starkt andra set av Windahl/Solano.  
 

Den här artikeln handlar om: