Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Alejandra Salazar efter uppbrottet: "Detta par förtjänade ett annorlunda farväl"

ANNONS

I onsdags kom nyheten att världsduon Gemma Triay och Alejandra Salazar går skilda vägar efter flera år tillsammans. Nu talar Salazar för första gången ut efter uppbrottet. 
— Jag tycker att detta par förtjänade ett annorlunda farväl, att avsluta sin tid på banan och kämpa för toppen som vi alltid har gjort.

Gemma Triay och Alejandra Salazar går skilda vägar efter ett långt samarbete tillsammans. Paret stod för otroliga resultat. Under fjolåret skrev de historia med sina tolv vunna titlar. 

Nu talar Alejandra Salazar för första gången ut efter uppbrottet på sina sociala medier: 

“Jag tycker att detta par förtjänade ett annorlunda farväl, att avsluta sin tid på banan och kämpa för toppen som vi alltid har gjort. Jag kan bara respektera och acceptera att detta är situationen som också är en del av vår vardag som professionella spelare, och tacka Gemma och hela vårt team #Triazar för allt vi har uppnått under dessa nästan tre fantastiska år. På en sportslig nivå har vi upprätthållit platsen som världsettor och övervunnit alla typer av motgångar med mycket uppoffring och engagemang”, skriver spelaren.

“Det är en svår tid för mig”

Alejandra Salazar meddelade i början av juni att hon behövde hålla sig borta från banan ett tag på grund av en skada i sin högra armbåge. Det resulterade i att Gemma Triay bildade par med Marta Ortega.

"Det är en svår tid för mig, eftersom jag just har genomgått en operation för att behandla en skada i min armbåge som jag har burit på i flera år. Och det är i denna situation som jag håller fast vid de värderingar som idrotten har gett mig under mer än 20 år", skriver hon och fortsätter:

“Jag tvivlar naturligtvis inte på att jag kommer att möta min nya utmaning med samma passion och professionalism som alltid”.

Alejandra Salazar har för närvarande inte presenterat sin nya partner. World Padel Tour tar ett uppehåll och är tillbaka i slutet av augusti i Finland.

 


ARKIV: Gonzales läckra konstslag.

Den här artikeln handlar om: