Internationell padel

Toppduon splittras: "Dags att ta farväl"

ANNONS

Splittringarna på damernas världstour fortsätter. Nu står det klart att Aranza Osoro och Lucía Sainz går skilda vägar. Spelarna bekräftade nyheten via sina sociala medier.

Lucia Sainz (16) och Aranza Osoro (10) inledde ett samarbete tillsammans i början av året. Duon spelade 18 turneringar och lyckades som bäst ta sig till semifinal. 

Nu står det klart att spelarna väljer att gå skilda vägar: 

“Det är dags att ta farväl av detta projekt som vi startade med stor entusiasm. Jag kommer att minnas många stunder både professionellt och personligt, det har varit ett nöje att lära känna "Vikinga" och hela hennes team bättre. Du vet att jag önskar dig allt gott. Tack till alla er som har hjälpt oss på den här resan”, skrev Lucía Sainz på Instagram under gårdagen. 

Aranza Osoro skrev följande på Instagram:  

“Detta är slutet på en etapp där jag lärde mig mycket, att gå bakåt och känna mig tävlingsinriktad, att ha ett team som stöttar oss hela tiden och framför allt tar jag med mig att jag fick lära känna två fantastiska människor. Men ibland går resultaten inte jämnt ut med visionen, engagemanget och ansträngningen från hela teamet”.

Fler par bryter 

Under gårdagen kom nyheten att Gemma Triay och Alejandra Salazar bryter med varandra. 

Det står även klart att Jessica Castelló och Sofia Araujo samt Carolina Orsi och Patty Llaguno bryter med varandra. 

För närvarande har ingen av spelarna presenterat sina nya samarbeten, men förmodligen handlar det om flera byten. World Padel Tour tar ett uppehåll och är tillbaka i slutet av augusti i Finland.

Den här artikeln handlar om: