Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Uppgifter: Gemma Triay och Alejandra Salazar bryter

ANNONS

Ett av världens bästa dampar, Gemma Triay och Alejandra Salazar, bryter med varandra, detta enligt uppgifter till sajten Mundo Deportivo. 

Gemma Triay och Alejandra Salazar blev historiska i fjol, när de vann 12 titlar på en säsong. Nu verkar samarbetet vara slut.

Alejandra Salazar meddelade i början av juni att hon behövde hålla sig borta från banan ett tag på grund av en skada i sin högra armbåge. Det resulterade i att Gemma Triay bildade par med Marta Ortega.

Gemma Triay och Marta Ortega har sedan dess varit med i toppen och tävlat om titlarna. Paret gick hela vägen i Italien och blev det första damparet genom tiderna att vinna en Premier Padel-turnering.

Planen förändrades 

Enligt sajten Mundo Deportivo var planen från början att Triay och Salazar skulle fortsätta samarbetet, när den sistnämnda återvände till banan, men så verkar fallet inte vara längre. 

Mundo Deportivo uppger att Gemma Triay bestämt sig för att fortsätta samarbetet med Ortega och därför bryta med sin tidigare partner. Triay ska ha meddelat detta till Salazar under gårdagen. 

Detta är fortfarande bara uppgifter, då spelarna inte har bekräftat splittringen.


ARKIV: Paquito med konstslag utanför buren under Stockholms WPT.
 

Den här artikeln handlar om: