WORLD PADEL TOUR
World Padel Tour

Världsettorna närmar sig rekordet: "Vi tar det dag för dag"

ANNONS

Världens främsta padelpar, Paula Josemaria och Ariana Sánchez, säkrade sin tionde titel under gårdagen. Vinsten innebär att paret närmar sig det historiska rekordet.

Paula Josemaria och Ariana Sánchez stod för en strålande turnering i Málaga. Paret förlorade inte ett enda set och visade sin dominas i finalen mot Gemma Triay och Marta Ortega.

Vinsten innebär att världsettorna har vunnit tio WPT-titlar under året på 15 spelade turneringar. För närvarande innehar Salazar och Triay rekordet på tolv titlar under en säsong, En bedrift paret lyckades med i fjol.

Närmar sig rekordet

Nu närmar sig Josemaria och Sánchez det historiska rekordet: 

— Publiken ser bara de bra delarna. Men det är mycket hårt arbete och lidande bakom kulisserna. Allt arbete kommer i åtanke när man vinner en titel. Jag är så glad för titeln och ledigheten som väntar, sa en rörd Ariana Sánchez efter vinsten i går.

Intervjun fortsatte med att Josemaria svarade på journalistens fråga om hur det känns att närma sig rekordet: 

— Vi tar det dag för dag. Att vinna en titel är tillräckligt svårt och att vinna tio är en helt annan sak. Jag vill tillägna titlarna till vårt team och vår familj, de stöttar oss i både medgång och motgång.

World Padel Tour tar nu ett uppehåll innan touren återvänder i slutet av augusti i Finland.  

 


ARKIV: Gonzales läckra konstslag.
 

Den här artikeln handlar om: