WORLD PADEL TOUR
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Tapia och Coello fortsätter att dominera — säkrade titeln i Málaga

ANNONS

I en jämn final korades Arturo Coello och Agustín Tapia till mästare i Málaga Open efter att ha besegrat Tello och Ruiz. Detta är deras tionde titel på World Padel Tour.

De två bästa paren i Málaga Open möttes i den stora finalen. På ena sidan stod de enastående världsettorna, Arturo Coello och Agustín Tapia, mot Alex Ruiz och Juan Tello, som var på jakt efter sin första titel som par.

Matchen inleddes med en jämn kamp där båda paren visade upp en hög spelnivå. Det var dock världsettorna som slog till först. Tapia och Coello lyckades vinna ett avgörande break till setvinst med 7-5.

Den andra halvan av matchen fortsatte med samma intensitet som den första, utan att något av paren kunde bryta den jämna ställningen på resultattavlan, vilket ledde till tiebreak.

Vann ännu en titel

Trots att Ruiz och Tello kämpade med beslutsamhet segrade Coello och Tapia i avgörande ögonblick än en gång. Slutresultatet speglade den jämna matchen, 7-5 7-6, och den främsta duon tog ännu en titel.

Med denna seger avslutar Coello och Tapia den första halvan av World Padel Tour-säsongen med ett imponerande rekord på tio titlar av de tolv turneringar de deltog i, vilket visar på deras överväldigande dominans.

World Padel Tour kommer att göra ett kort uppehåll fram till slutet av augusti. Innan dess kommer den första delen av säsongen att avslutas med stil nästa vecka vid Premier Padel Mendoza P1 i Argentina.


Arkiv: Världsettorna för tuffa – trots starkt andra set av Windahl/Solano.  
 

Den här artikeln handlar om: