Padelaffärer

Spanska företaget storsatsar — så mycket planerar de att omsätta i år

ANNONS

Det spanska företaget PadelDrop planerar att avsluta 2023 med en omsättning på drygt 3 miljoner kronor och nå 23 miljoner kronor 2024, vilket grundaren avslöjade i en intervju med Palco23.

PadelDrop, det spanska startup-företaget som specialiserat sig på att sälja padelbollar via varuautomater, har haft en snabb tillväxt. Företaget grundades 2022 och har framgångsrikt etablerat sig i Spanien och, med stöd av finansieringsrundor, tar det nu ett kliv in på den amerikanska marknaden.

Arturo Coello och Javier Garrido är aktieägare

Kända spelare som Arturo Coello och Javi Garrido har blivit aktieägare i företaget och deltagit i dess senaste finansieringsrunda, som samlade in över 2 miljoner kronor. Detta har gjort det möjligt för PadelDrop att expandera sin verksamhet till städer som Miami och New York.

"Företaget genererar intäkter genom försäljning av bollar via sina varuautomater. Installationen av dessa maskiner på klubbar är gratis, och PadelDrop ger klubbarna en avgift som uppgår till 15% - 20% av försäljningspriset", förklarade grundaren Álvaro Francisco Moral till Palco23.

PadelDrop söker aktivt en ny finansieringsrunda, med förhoppningar om att ta in cirka 8 miljoner kronor. Företagets primära mål är att fördubbla sina försäljningsställen i slutet av året och nå tvåhundra aktiva maskiner 2024, med huvudmålet att komma in på marknaden i Mellanöstern.

 


Arkiv: Världsettorna för tuffa – trots starkt andra set av Windahl/Solano.  

Den här artikeln handlar om: