World Padel Tour

Favoriterna dominerar i sina debuter i Malaga

ANNONS

De toppseedade paren i damernas lottning fick en bra start på World Padel Tour Open i Malaga och kunde enkelt besegra sina motståndare i de första matcherna.

Världens nummer ett och nummer två vann stort över sina motståndare på banan, med matcher som inte ens varade i en timme.

Triay och Ortega med en stark inledning

I gårdagens första match klev Gemma Triay och Martita Ortega in på banan med ett tydligt mål: att visa sin dominans från start. Och det var precis vad de gjorde. Paret visade upp ett aggressivt och överväldigande spel som gjorde att deras motståndare (Teresa Navarro och Araceli Martínez) inte fick några chanser.

Slutresultatet blev 6-1 6-0 till Triay och Ortega, som säkrade sin plats i nästa omgång på bara 55 minuter. I kvartsfinalen kommer de att möta Jessica Castello och Sofía Araujo, det 7:e rankade paret i turneringen, som besegrade Barrera/Caldera med 7-6 7-6.

Josemaría och Sánchez vann stort

Världsettorna ställdes mot Shafirova och Borrero, som tog sig vidare från kvalet, och skillnaden i ranking var uppenbar. Sánchez och Josemaría vann med 6-1 6-0 på bara 50 minuters spel och visade exakt varför de är det bästa paret för närvarande.

I dag väntar Osoro/Sainz i kvartsfinalen för världsettorna.


ARKIV: Gonzales läckra konstslag

Den här artikeln handlar om: