Foto: Premier Padel
Premier Padel

Gonzalez och Brea säkrade titeln i maraton-match

ANNONS

Bea Gonzalez och Delfi Brea kröntes till mästare i Madrid efter en maraton-match.
Paret säkrade sin första Premier Padel-titel. 

I dag väntade damfinalen av Premier Padel i Madrid. Världsettorna Paula Josemaria och Ariana Sánchez ställdes mot Bea Gonzalez och Delfi Brea. Båda paren hade inför matchen stått för strålande resultat och inte tappat ett enda set under hela turneringen.

Matchen började jämnt, spelarna visade upp ett skickligt spel med stor precision. Det första setet präglades av långa game där båda paren hade chanser att ta kontroll över spelet. Vid 5-5 vann världsettorna matchens första break och lyckades sedan att serva hem setet.

Vände stort underläge

Andra set blev raka motsatsen till den tidigare delen av matchen. Inledningen präglades av break fram och tillbaka. Josemaria och Sánchez säkrade till slut en 3-1-ledning. 

Världsettorna vann ytterligare ett break och närmade sig titeln. Men Gonzalez och Brea stod för en stark comeback och utjämnade ställningen till 4-4. Setet fick avgöras i ett tiebreak där Gonzalez och Brea var starkast. 

Avgörande set

Ett tredje set fick avgöra den långa kampen i Madrid. Båda paren var otroligt starka i sina servegame och fick kämpa för poängen. Till slut fick ett tiebreak avgöra setet, finalen och turneringen. 

Gonzalez och Brea räddade fyra matchbollar och vann till slut titeln. Matchen bjöd minst sagt publiken på en oförglömlig show. 

Matchresultat: 5-7, 7-6, 7-6 till Gonzalez och Brea efter 3 timmar och 20 minuter. 

Under nästa vecka avgörs World Padel Tour Málaga Open.

 


ARKIV: Gonzales läckra konstslag.
 

Den här artikeln handlar om: