World Padel Tour

Stupaczuk bekräftar: Missar nästa turnering

ANNONS

Franco Stupaczuk tvingades avbryta gårdagens kvartsfinal i Madrid Premier Padel på grund av en skada. Nu meddelar spelaren att han missar nästa turnering. 

I gårdagens kvartsfinal sprang Franco Stupaczuk ut ur buren för att rädda en poäng men ramlade och skadade sig. 

Den argentinska spelaren tog “medical timeout" och återvände sedan till banan men tvingades senare att avbryta matchen. I dag kommenterade spelaren händelsen på Instagram och riktade stark kritik mot touren:

"Först av allt vill jag tacka er alla för era meddelanden och er omtanke. Jag är redan hemma och vilar efter olyckan jag drabbades av igår utanför banan. Jag har några skador som ni alla såg men det mest sjuka är att jag har en skena som täcker min vänstra handled där jag drabbades av en skada.

Det är onödigt att förklara vad jag tycker om det jag upplevde igår, inte bara i stunden utan också efter skadan. Tyvärr är vi fortfarande långt ifrån att vara en seriös sport", skrev Stupaczuk på Instagram tidigare i dag.

Missar nästa turnering

Den argentinska spelaren meddelade också att han missar Málaga Open nästa vecka.

“Jag kommer inte att kunna vara i Malaga men jag kommer att försöka återhämta mig och spela i Mendoza”, skrev Stupaczuk avslutningsvis. 

Mendoza Premier Padel P1 avgörs i början av augusti.

 


ARKIV: Gonzales läckra konstslag

Den här artikeln handlar om: