Internationell padel

Ordförande för USPA avgår: "Det är dags för andra att fortsätta arbetet"

ANNONS

Efter två år som den ledande personen inom amerikansk padel har Marcos del Pilar beslutat att avgå från sin position som ordförande för USPA.
—"Mitt engagemang för padel är livslångt och jag kommer att fortsätta att vara involverad i utvecklingen av padel i USA", säger Del Pilar till Padel Alto (PadelDirekts systersajt).

Padel är på väg att etablera sig i USA. Nya klubbar öppnar i storstäderna och gradvis börjar amerikanerna intressera sig för sporten.

En av de främsta drivkrafterna bakom denna tillväxt har varit Marcos Del Pilar, den nu före detta presidenten för USPA, som framgångsrikt introducerade padel som en av de trendigaste sporterna i USA.

Nu, efter två år som ordförande för American Padel Association, har Del Pilar beslutat att kliva åt sidan för att fokusera på "personliga och affärsmässiga åtaganden".

"Jag har ägnat nästan två år åt ordförandeskapet i USPA som en ideell position, utöver mina professionella åtaganden. Med betydande prestationer och mål uppnådda anser jag att det är dags för andra att fortsätta arbetet", säger Del Pilar till Padel Alto.

Martin Sweeney utnämnd till ordförande för USPA

Efter Del Pilars avgång har Martin Sweeney utsetts av styrelsen till tillfällig ordförande för USA Padel Association.

"Vi har etablerat en utskottsstruktur och nya stadgar. Nu finns det en plattform för att fortsätta driva padel framåt i USA på ett organiserat och hållbart sätt", sade den tidigare USPA-presidenten i en intervju.

"Mitt engagemang för padel är livslångt"

Marcos Del Pilar kommer att fortsätta att vara involverad i padel i USA, arbeta med och stödja nya initiativ och projekt.

"Mitt engagemang för padel är livslångt. Jag kommer att fortsätta att engagera mig i utvecklingen av padel i USA, som jag alltid har gjort med olika projekt. Jag hoppas verkligen att vårt arbete för alltid har förändrat padelsporten i Nordamerika", avslutade Del Pilar.


Arkiv: Världsettorna för tuffa – trots starkt andra set av Windahl/Solano.  

Den här artikeln handlar om: