Foto: Premier Padel
Premier Padel

Sanz och Nieto klara för kvartsfinal — besegrar femteseedade

ANNONS

Jon Sanz och Coki Nieto har stått för starka prestationer sedan starten av samarbetet. I dag besegrade paret Alex Ruiz och Juan Tello i åttondelsfinalen.

Jon Sanz och Coki Nieto kamperade ihop under Vienna Open i slutet av maj. Paret stod för framgångsrika resultat och tog sig till en semifinal. Men paret avslutade samarbetet efter bara en turnering tillsammans då Sanz hade fått frågan om att dela banan med Alejandro Galan

Under förra veckan återförenades paret under Italy Major Premier Padel och pressade andraseedade Stupaczuk och Di Nenno till en tresetare. 

Nu har Jon Sanz och Coki Nieto återigen stått för en imponerande prestation. Paret besegrade Alex Ruiz och Juan Tello som fick wildcard till turneringen då de missade anmälningstiden.

Besegrade femteseedade 

Sanz och Nieto inledde matchen starkt och tog en 3-0-ledning men Ruiz och Tello utjämnade ställningen. Det första setet fick avgöras i ett tiebreak där det lägre rankade paret visade stor precision och vann.

Andra set blev också en jämn batalj då båda paren var starka i sina servegame. Vid 5-5 vann Sanz och Nieto break och kunde sedan serva hem matchen med resultatet: 7-6, 7-5.  

I morgon spelar succéparet kvartsfinal mot Arturo Coello och Agustín Tapia


Arkiv: Världsettorna för tuffa – trots starkt andra set av Windahl/Solano.  

Den här artikeln handlar om: