Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Bröt efter succén — nu återförenas supertalangerna

ANNONS

Efter ett uppehåll på nästan fyra månader kommer Tino Libaak och Leo Augsburger återigen att spela tillsammans.

De begåvade unga argentinarna, Tino Libaak och Leo Augsburger, kommer att återförenas på den kommande World Padel Tour Málaga Open .

Augsburger och Libaak skapade rubriker i padelvärlden när de blev det yngsta paret att nå en final i World Padel Tour.

Efter sin framgångsrika resa i den sydamerikanska WPT-tävlingen beslutade duon överraskande nog att gå skilda vägar. Tino Libaak spelade först tillsammans med Miguel Lamperti innan han inledde ett samarbete med Marc Quilez. Augsburger kamperade ihop med Javi Rico under 11 turneringar och nådde kvartsfinal i Marbella Master som deras bästa resultat.

Libaak och Augsburger återförenas

Nu står det klart att de unga talangerna, 18 och 19 år gamla, återigen kommer att spela tillsammans från och med WPT Málaga. Argentinarna kommer också att spela tillsammans i Premier Padel P1 i Mendoza, även om det fortfarande är oklart om deras partnerskap kommer att sträcka sig längre än till den argentinska turneringen.


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna
 

Den här artikeln handlar om: