Foto: World Padel Tour
Padelaffärer

Talangen avslutar sponsoravtalet: "På grund av allvarliga oenigheter"

ANNONS

Den 21-årige spanjoren har beslutat att avsluta sitt sponsoravtal med Varlion, som har följt honom sedan januari 2022.

Sponsorkontraktet mellan den unga talangen Ivan Ramirez och varumärket Varlion har nått sitt slut. Spelaren har valt att bryta med varumärket som har varit vid hans sida i ett och ett halvt år.

Ramirez gjorde sitt tillkännagivande via sociala medier och angav "allvarliga oenigheter" som den främsta anledningen till sitt beslut.

I ett genomtänkt uttalande uttryckte Ramirez sin respekt för Varlion, ett av de mest kända varumärkena i padelvärlden. Han meddelade dock att han var tvungen att säga upp avtalet på grund av olika uppfattningar.

“Svårt beslut”

"Det har varit ett svårt beslut, och även om Varlion är ett historiskt varumärke som jag respekterar, tvingas jag att ta avstånd från det på grund av allvarliga oenigheter och orsaker som är oacceptabla i förhållande till mitt professionella ansvar. Därför har jag inget annat alternativ", skrev Ramirez.

Den nya sponsorn för den talangfulla spelaren är fortfarande okänd eftersom Ramirez inte har meddelat vilket varumärke som kommer att följa honom i hans lovande idrottskarriär.


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 

Den här artikeln handlar om: