Foto: Premier Padel
Premier Padel

Här är de första finalisterna i Italy Major

ANNONS

Italy Major Premier Padel har redan krönt sina två första finalister efter två matcher som avgjordes snabbt.

I hög värme på Foro Itálico i Rom spelades de första semifinalerna i Premier Padel Italy Major. Både i herr- och damklassen avgjordes matcherna på ungefär en timmes spel.

Tapia och Coello klara för final

I en efterlängtad uppgörelse spelade Arturo Coello och Agustín Tapia mot Franco Stupaczuk och Martin Di Nenno för tionde gången den här säsongen.

Temperaturen i Rom satte tonen för de tidiga delarna av matchen, med korta och intensiva poäng. Tapia och Coello kom ut aggressivt och med nästan perfekt spel säkrade de två breaks för att snabbt ta hem första set med 6-2.

Den andra delen av matchen utvecklades på liknande sätt, med den spansk-argentinska duon som fortsatte att dominera på banan, medan "Superpibes" kämpade för att hitta svar på sina motståndares spel.

Tapia och Coello vann till slut med 6-2 6-3 och bröt därmed Stupaczuk och Di Nennos vinstsvit med tre titlar i rad. I söndagens final kommer de att möta vinnarna i mötet mellan Belasteguín/Yanguas och Chingotto/Navarro.

Premier Padels första damfinalister

I den första damsemifinalen hade Gemma Triay och Marta Ortega inga svårigheter att besegra tvillingarna Sánchez Alayeto i raka set. Turneringens andraseedade par visade sin överlägsenhet och säkrade sin plats i finalen efter mindre än en timmes spel med en överlägsen 6-2, 6-2-seger.

Den spanska duon kommer i morgon att göra upp om mästerskapstiteln mot vinnarna i matchen mellan Josemaría/Sánchez och Brea/González.

 


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 

Den här artikeln handlar om: