Premier Padel

Toppduon utslagen — första stora skrällen i Rom

ANNONS

Denis Perino och Miguel Lamperti stod för turneringens första skräll när de slog ut Momo Gonzalez och Sanyo Gutierrez i två set.

Det var debut och farväl vid Premier Padel Italy Major för det sjunde seedade paret i turneringen, Momo Gonzalez och Sanyo Gutierrez.

Den spansk-argentinska duon visade en hel del tvivel i sin debutmatch på Foro Italico och förlorade i två set mot det nybildade paret Dennis Perino och Miguel Lamperti.

Argentinarna inledde matchen starkt och med stöd av Lampertis kraftfulla smash tog de snabbt ledningen på resultattavlan.

Överraskning på Foro Italico

Efter att ha legat under med 5-2 inledde dock paret Momo och Sanyo en comeback som utjämnade siffrorna och tog det första setet till tiebreak. Men där visade Lamperti och Perino sin styrka och vann setet med 7-6.

Det andra setet började jämnt, men det definitiva avbrottet kom i det nionde gamet till Lamperti och Perino, som utnyttjade sina motståndares misstag för att till slut ta hem segern med 7-6 6-4.

Momo och Sanyo tog farväl av den italienska turneringen i sin första match och lämnade mer tvivel än säkerhet. Lamperti och Perino tog en stor seger och kommer i morgon att spela mot Bergamini och Ruiz i sextondelsfinalen.


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 

Den här artikeln handlar om: