Foto: A1 Padel Tour
A1 Padel

Succé för svenskparet — klara för åttondelsfinal

ANNONS

Viktor Stjern och Daniel Appelgren är vidare i huvudrundan av A1:s masterturnering i Halmstad. Svenskparet stod för en stark prestation och visade stor precision i avgörande lägen.

Viktor Stjern och Daniel Appelgren fick vänta hela tisdagen till matchstart. Till slut fick paret kliva in på banan, men då avbröts matchen efter fem spelade game på grund av regn. 

Under onsdagseftermiddagen fick paret återvända till banan för att avsluta matchen mot Zuazua och Martínez.

Matchen återupptogs vid 2-3, 15-30 i första set till svenskarna. Spanjorerna vann första poängen och fick tre breakchanser direkt, men Stjern och Appelgren visade storform och utjämnade ställningen. 

Vidare i turneringen 

Svenskarna räddade två setbollar i första set och visade stor precision i avgörande lägen. Stjern och Appelgren vann break till 6-5 och servade sedan hem första set. 

I andra set vann svenskarna break fram till en 3-2-ställning och tog ledningen. Men motståndarna utjämnade ställningen till 4-4 efter en “Golden Point”. Setet fick avgöras i ett tiebreak där Stjern och Appelgren var starkast. 

Resultatet skrevs 7-5, 7-6 till svenskarna.

I morgon väntar åttondelsfinal för paret mot vinnarna i mötet: Higor Ensslin och Matias Gonzalez mot Leonel Aguirre och Adrian Allemandi.

.


ARKIV: Gonzales läckra konstslag

Den här artikeln handlar om: