Premier Padel

Bekräftat: Lucas Campagnolo skadad — drar sig ur Italy Major

ANNONS

Det spansk-brasilianska paret drar sig ur Premier Padel i Rom på grund av Lucas Campagnolos skada.

Lucas Campagnolo och Javier Garrido fick en stark debut på tisdagen i Premier Padel Major i Rom. Duon lyckades bemästra premiärnerverna och gick segrande ur en tuff match mot spanjorerna Goenaga och Hernández, med resultatet 7-6, 7-5.

I eftermiddags kom dock dåliga nyheter från "Foro Italico" i Rom. Den brasilianska spelaren upplevde ett bakslag i den skada som höll honom borta från WPT Open i Valencia, vilket ledde till att paret drar sig ur turneringen.

"Jag vet inte ens var jag ska börja. Jag kommer inte att kunna vara på banan idag i Rom. Inte nästa vecka i Madrid, och inte veckan därpå i Málaga. Det finns ingen anledning för mig att prata just nu... Jag måste ha tålamod och tro att allt händer av en anledning", meddelade "Campa" på sina sociala medier.

Borta från banan till augusti

Campagnolos skada gör att han missar de kommande två turneringarna, Premier Padel i Madrid och WPT Open i Málaga, vilket innebär att spelaren inte förväntas återvända till banan förrän i augusti.

Som ett resultat av detta avancerar deras motståndare i eftermiddag, Marmolejo och Alex Chozas, direkt till kvartsfinalen i turneringen. Det unga kvalparet kommer att möta vinnarna i matchen mellan Tapia/Coello och Bautista/J.M. Diaz på torsdag.

.


ARKIV: Gonzales läckra konstslag

Den här artikeln handlar om: