Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Aranza Osoro: "I dag måste jag säga farväl till en del av mitt team"

ANNONS

Aranza Osoro tar farväl av Pablo Ayma, hennes tränare sedan 2018. 
— “Han är utan tvekan en av de personer som spenderat mest tid på banan med mig och stått ut med mina raseriutbrott”, skriver Osoro på Instagram.

Den argentinska spelaren Aranza Osoro har meddelat att hon separerar från Pablo Ayma, som var hennes tränare i fem år.

"Idag är det dags att säga adjö till en del av mitt lag. Många år delade som jag tar stora stunder och många lärdomar från, utan tvekan en av de människor som levde mest padel på banan med mig och som stod upp med mina raseriutbrott", meddelade Osoro på sina sociala nätverk.

Förhållandet med den argentinska tränaren började runt 2018, när en ung Aranza, 22 år gammal, satte sitt förtroende i händerna på sin landsman för att börja göra ett genombrott på den professionella touren.

“Dags att sätta punkt”

"Idag är det dags att sätta punkt för den här karriären tillsammans. Som tränare är jag väldigt glad och stolt över allt jag har upplevt och uppnått hittills, och detta kanske inte är en slutpunkt, kanske kommer våra vägar att mötas igen i framtiden", sade Pablo Ayma.

World Padel Tour Open of Valencia var den sista turneringen som Ayma och Osoro delade tillsammans. Spelaren har ännu inte meddelat vem som blir hennes nya tränare.  


Arkiv: Världsettorna för tuffa – trots starkt andra set av Windahl/Solano.  

Den här artikeln handlar om: