WORLD PADEL TOUR
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Här är de första finalisterna i València Open

ANNONS

Under förmiddagen avgjordes de första semifinalerna av World Padel Tour i València. Favoriterna var starkast och säkrade sina biljetter till finalen. 

De första semifinalerna i World Padel Tour València Open är nu historia, och de två första finalisterna har fastställts.

Världsettorna Paula Josemaria och Ariana Sánchez spelade dagens första semifinal mot Aranzazu Osoro och Lucia Sainz. Det högre rankade paret stod för en stark inledning och visade att de var det bästa paret på banan. Josemaria och Sánchez vann första set med 6-4.

Andra set blev en snabbare historia där världsettorna visade dominans och högt självförtroende. Resultatet skrevs 6-4, 6-1 till världsettorna. Vinsten innebär att Josemaria och Sánchez är klara för ytterligare en final på World Padel Tour i år. 

Deras motståndare kommer att avgöras av matchen mellan Gemma Triay och Marta Ortega mot Tamara Icardo och Virginia Riera.

I herrarnas första semifinal spelade Alex Ruiz och Juan Tello mot Franco Stupaczuk och Martin Di Nenno. Första set inleddes jämnt, båda paren var starka i sina servegame och visade stor precision i avgörande lägen. Vid 5-5 lyckades argentinarna att vinna break och servade sedan hem första set med 7-5.

I andra set var det ingen fråga om saken, Stupaczuk och Di Nenno vann samtliga game och säkrade sin finalbiljett. 

Deras motståndare kommer att avgöras av matchen mellan Agustín Tapia och Arturo Coello mot Ale Galan och Jon Sanz.


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 

Den här artikeln handlar om: