A1 Padel

New York Grand Master ställs in

ANNONS

New York Grand Master var en av de mest efterlängtade turneringarna i A1 Padels kalender, men styrelsen har fattat beslutet att skjuta upp den.

Än en gång har A1 Padel, som ägs av Fabrice Pastor, tvingats skjuta upp en turnering.

New York Grand Master, som var inplanerad i A1 Padel-kalendern under veckan den 7 till 13 augusti, har skjutits upp på grund av " administrativa problem".

"Trots de stora ansträngningar som A1 Padels egen president, Fabrice Pastor, har gjort för att försöka hålla sig till det planerade programmet, gör administrativa problem det omöjligt att hålla turneringen på plats och i tid", uppgav touren i ett pressmeddelande.

"Fastställa ett nytt datum"

Enligt uttalandet skulle New York-evenemanget äga rum på en ikonisk plats i Big Apple, men de tillstånd som krävs för byggandet av huvudstadion har ännu inte godkänts av det lokala stadsfullmäktige, bara en månad före evenemanget.

"Ordföranden för A1 Padel har rest flera gånger till USA för att personligen se hur förhandlingarna utvecklas och kommer att fortsätta på den inslagna vägen för att fastställa ett nytt datum", meddelade de.

På grund av närheten till evenemanget har A1 Padels styrelse beslutat att ställa in turneringen i New York, och under de kommande dagarna kommer en ny plats att meddelas för att ersätta den.


ARKIV: Gonzales läckra konstslag

Den här artikeln handlar om: