Foto: Instagram (LIWA Padel)
Padelaffärer

LIWA Padel utökar verksamheten — köper PDL Center Lund

ANNONS

PDL Center Lund försattes nyligen i konkurs. Men nu står det klart att LIWA Padel tar över hallen och fortsätter bedriva verksamheten.
— För oss känns det fantastiskt roligt att utöka med ytterligare en hall såklart, skriver hallägare Sandra Wallin.

För några veckor sedan kunde PadelDirekt rapportera om att stora delar av PDL United går in i en rekonstruktion. Det har resulterat i att många PDL-hallar runt om i Sverige nu försatts i konkurs och så är även fallet i Lund. 

PDL Center Lund försattes i konkurs den 13:e juni. Men nu står det klart att LIWA Padel utökar sin verksamhet och tar över hallen. 

“PDL Center Lund försattes i konkurs och vi har nu köpt upp deras verksamhet. Övergången har redan skett och vi har nu påbörjat arbetet med att fräscha upp och branda om hallen till LIWA Padel. Tanken är att hålla stängt nu i 3-4 veckor för att göra ordning i hallen och sedan öppna upp igen”, skriver hallägare Sandra Wallin till PadelDirekt. 

“Stor potential för oss i Lund”

LIWA Padel slog upp portarna vid årsskiftet i Malmö och har sedan dess presenterat flera stjärnförvärv. Det svenska stjärnparet Åsa Eriksson Krüeger och Billie Gajic representerar klubben och Miguel Yanguas är en del av tränarteamet. 

“För oss känns det fantastiskt roligt att utöka med ytterligare en hall såklart. Med det trycket och intresset vi har i hallen i Malmö så kände vi att det finns minst lika stor potential för oss i Lund”, skriver hallägare Sandra Wallin.  

 


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"
 

Den här artikeln handlar om: