Foto: Bildbyrån
A1 Padel

Anton Andersson inför A1:s Masterturnering i Halmstad

ANNONS

Under nästa vecka spelar Anton Andersson och Albin Olsson A1:s Masterturnering mitt på stora torget i Halmstad. För Andersson blir turneringen speciell då tävlingen spelas på hans hemmaplan. 
“Det är ju i princip hemmaplan för en Båstadsbo som mig, så jag hoppas att hemmastödet är större än vanligt”, skriver Andersson till PadelDirekt. 

Sommarens padel-höjdpunkt på svensk mark blir A1:s Masterturnering på Stora torget i Halmstad. Nu står det klart att Albin Olsson och Anton Andersson får ett wildcard in till huvudturneringen. 

“Det känns fantastiskt kul att få ett WC till huvudtävlingen. Det är ju i princip hemmaplan för en Båstadsbo som mig, så jag hoppas att hemmastödet är större än vanligt. Då kan det bli riktigt kul”, skriver Andersson till PadelDirekt. 

“Hög högstanivå”

Det svenska stjärnparet möter spanjorerna Alejandro Urzola (55) och Oscar Guiral (58) i första omgången. Vid en eventuell vinst väntar även där högklassigt motstånd i form av Maxi Sanchez (14) och Andres Britos (18). 

“Vi vet att vi har en hög högstanivå jag och Albin, så länge vi kommer upp i vår nivå vet vi att de flesta lagen får kriga, men vi tar en match i taget. Allt fokus ligger på första omgången”, skriver Andersson avslutningsvis.

Paret kliver in i turneringen på måndag förmiddag. Viktor Stjern och Daniel Appelgren vann det svenska kvalet och är därmed också klara för huvudturneringen.

.


ARKIV: Gonzales läckra konstslag

Den här artikeln handlar om: