Foto: World Padel Tour
A1 Padel

Stjern och Appelgren vände underläge och vann — klara för kvalfinal

ANNONS

Det svenska stjärnparet Viktor Stjern och Daniel Appelgren stod för en stark comeback i andra omgången av kvalet till A1 Master Halmstad. Paret besegrade Adam Axelsson och Christoffer Persson med 3-6, 6-3, 6-1.

Under dagen har kvalet till A1 Master i Halmstad inletts på Padel Crew i Helsingborg. Viktor Stjern (2) och Daniel Appelgren (4) spelade mot Adam Axelsson (22) och Christoffer Persson (17) som två timmar innan hade spelat ytterligare en kvalmatch. 

Axelsson och Person inledde matchen starkt genom att vinna dubbla breaks och ta en 4-0-ledning. Paret visade stor precision i avgörande lägen. Stjern och Appelgren vann sedan tre game i rad, men det räckte inte. Axelsson och Persson vann första set med 6-3.

Vände och vann

I andra set inledde Stjern och Appelgren med att vinna break och ta ledningen. Många långa och spännande dueller präglade det andra setet som Stjern och Appelgren till slut vann med 6-3.

Ett tredje set fick avgöra A1-kvalmatchen. Viktor Stjern och Daniel Appelgren vann ett tidigt break som sedan efter en stark prestation resulterade i matchvinst med 6-3, 3-6, 6-1. 

I morgon spelar Viktor Stjern och Daniel Appelgren kvalfinal mot Pablo Figueroa och Calle Knutsson.

Den här artikeln handlar om: